tiistai 14. huhtikuuta 2015

Interstellar


Avaruudessa 
hillu, auta jättämään
tuhottu Tellus.
 
                           **
Traileri

6 kommenttia:

 1. Whaaaaaaaaaaaaaat? Kaks tähteä?? Ooksää ihan sekasin. Ainakin kolme ja puol! Ei, neljä. Mä olin ihan fiiliksissä ja tärisin ja liikutuin ja pökerryin. Vaikka oli vähän ennalta-arvattaviakin juttuja niin siis se aalto, se jo yksin riittää yhteen tähteen.

  VastaaPoista
 2. Hahahah, eihän ollu neljää nyt ainakaan! Ne hillu kolme tuntia avaruudessa ja tunnerakenne oli se, että "rakkaus ylittää kaikki ulottuvuudet" ja "mistä tiesit että palaan?" "siitä että isi lupasi" ja plää plää plää. Ja lisäksi, jos tää Mathewn hahmo oli jo ollut avaruuslentäjä ja insinööri ja kuitenkin ehtinyt olla ja farmarinakin, niin siinä aikatasossa oli jotain omituista. Puhumattakaan, että koulukirjoissa oli kuitenkin jo ehtinyt tapahtua melkoinen paradigman muutos opetettavassa tiedossa... Ja sit vielä se Matt Damonin pahis. Ja vielä se eettinen ongelma, että hups me tuhottiin maapallo niin siirrytään sit vaan seuraavaan universumiin tuhoamaan lisää. Ei ei ei. :D Kaksi tähteä tuli avaruuskuvista.

  VastaaPoista
 3. Mun oli ihan pakko käydä katsomassa mitä tästä kirjoitin, enkä kyllä löydä mitään noita sun ajatuksia tai fiiliksiä, ahahaaaaa!

  Tykkäätkö sä muuten avaruuselokuvista? Tai Nolanin leffoista? Mä Rakastan molempia, ja kyllä tämä oli musta vaan ihan pökerryttävä. Ja eihän ne nyt olleet niin että hups tuhottiin heippa. Eikä mua kyllä kiinnostaneet mitkään tunnerakenteet vaan se maailma joka tuossa oli luotu, sen rajat, aika ja muoto. Ihmiset oli pieni osa sitä.
  No, mutta, aina ei voi olla samaa mieltä :)

  http://www.lily.fi/blogit/sivulauseita/interstellar

  VastaaPoista
 4. Hahaha! Ihan kuin olisin nähnyt eri elokuvan kaikkien muiden kanssa. I agree to disagree 😊

  VastaaPoista
 5. :) , ei mitään ihme kysymysmerkkejä.

  VastaaPoista
 6. Joo, on ihan tervettä että mekin ollaan joskus jostain eri mieltä :)

  VastaaPoista